iPhone game-update #3: Real Racing 2, Angry Birds en gratis games

Een samenvatting van het gamenieuws: Real Racing 2 komt naar de iPhone, er komt een nieuwe Angry Birds of Valentijnsdag en er zijn een paar gratis games te krijgen.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

Op de site hebben jullie al het één en ander kunnen lezen over Jenga en Cut the Rope, maar er zijn vandaag meer nieuwtjes verschenen in de wereld van de iPhone-games. Zo komt er een vervolg op Real Racing en ook het immens populaire Angry Birds krijgt al snel een update.

Real Racing 2 racet over een week naar je toe

Het hoge woord is er dan eindelijk uit. De populaire racegame Real Racing krijgt een opvolger en deze zal op 16 december voor €7,99 vanuit de App Store te downloaden zijn. Dit heeft het Australische Firemint laten weten en ze zeggen groots uit te pakken met deze sequel.

Zo zal de game een multiplayer-functie bevatten, die plaats biedt om met zestien spelers tegelijk online tegen elkaar te racen. Dat is natuurlijk ongekend veel voor een iPhone-game. Het spel zal ook nieuwe tracks, nieuwe auto’s en een uitgebreid schademodel bevatten. Dertig verschillende automerken zal de game kennen, die ook nog eens op verschillende manieren getuned kunnen worden, door middel van het gebruik van ingame credits. De komende winter ziet er goed uit voor Real Racing fans.

Nieuwe Angry Birds op Valentijnsdag

Angry Birds is misschien wel het populairste spel dat ooit op de iPhone verschenen is en kent daarom een gigantische fanbase. Al meer dan vijftig miljoen keer is het spel gedownload op verschillende mobiele platformen. Nu druppelt net het nieuwtje binnen dat de nieuwe seizoensupdate op Valentijnsdag uit zal komen. Natuurlijk zal deze update in het teken staan van de liefde. Ontwikkelaar Rovio wist ook te melden dat het spel zeer binnenkort naar Facebook komt en daar het populairste spel ooit zal worden. Het zal ons niets verbazen als de jongens van Rovio nog gelijk krijgen ook.

Gratis games

Wij Nederlanders houden van alles dat gratis is. Ook vandaag zijn er weer wat gratis spelletjes die je vanuit de App Store kan downloaden. Het gaat hier om Pogo Games van Electronic Arts en Steam Wars van Illogika. En als dat nog niet genoeg voor je is, dan hebben we ook nog Feed AI: A Finger Physics Odyssey voor je. Vooral die laatste is heel interessant, want hij heeft heel wat weg van het immens populaire Cut the Rope. Sla dus nu je slag, want voor je het weet moet er weer voor de games betaald worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2010, 20:35
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, feeds, firemint, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.