iPad-kinderboek ‘De Schoenen van de Zeemeermin’ tijdelijk gratis

Het interactieve kinderboek 'De Schoenen van de Zeemeermin' is tijdeljik gratis te downloaden. In dit boek kunnen kinderen in de schoenen van een zeemeermin (of zeemeerman) stappen.

schoenen van de zeemeerminGa je bijna op vakantie, zoek je nog wat leuke iPad-content maar mag het niet teveel kosten? Dan hebben we de app ‘De Schoenen van de Zeemeermin‘ als aanrader. Het interactieve prentenboek vam Sanne te Loo kost normaal €3,59 maar is nu gratis te downloaden. Je hebt tot maandag 8 juli de download te starten. De Schoenen van de Zeemeermin is geschikt voor jongens en meisjes die dol zijn op water, strand en zwemmen.

Stiekem zou iedereen toch wel eens een zeemeermin (of -man) willen zijn? Het verhaal gaat over het meisje Ida, dat op een dag twee bijzondere schoenen vindt op het strand. Ze weet daardoor zeker: ze is een zeemeermin. In de app valt van alles te ontdekken. Kinderen brengen zelf de plaatjes tot leven in een magische wereld vol kleurrijke vissen. Op de achtergrond klinkt passende muziek. Aan het slot van het verhaal is er ruimte voor alle andere kinderen om even zelf in de schoenen van een een meermin of meerman te stappen. De schoenen van de zeemeermin is ook als gedrukt boek in de boekwinkel te koop.

De Schoenen van de Zeemeermin (tijdelijk gratis, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2013, 16:40
Categorieën Boeken, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerp kinderboeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.