Pebble iPhone-app biedt snellere mailnotificaties na update

De Pebble smartwatch biedt na een app-update betere mailnotificaties. Er wordt nu push gebruikt voor de berichten.

Pebble mail leegEen update voor de app van smartwatch Pebble verbetert de notificatie-ondersteuning voor e-mail. Het horloge toont sinds een app-update van begin augustus al mailnotificaties, maar deze berichten kwamen vaak met flink wat vertraging binnen. Na de nieuwe update worden e-mailberichten daadwerkelijk gepusht, waardoor je zo snel mogelijk een bericht op je horloge te zien krijgt.

Uit een snelle test blijkt dat e-mailnotificaties nu inderdaad sneller op de Pebble arriveren. Vlak na het versturen van een bericht wordt hij al op het Pebble-horloge getoond.

De update biedt niet alleen snellere mailberichten. De ondersteuning voor AOL- en iCloud-mailadressen is ook verbeterd. Voor deze maildiensten moet je vooralsnog de IMAP-gegevens invullen. Bij het instellen van een mailadres dat pushnotificaties ontvangt krijg je enkel de opties Gmail en Other.

De mailnotificaties die de Pebble-app verstuurt zijn enkel voor het horloge bedoeld. De berichten worden niet ontvangen op het toegangsscherm van je iPhone. De Pebble is wel in staat om pushberichten die je op je iPhone ziet door te sturen, maar in onze review van het horloge concludeerden we al dat het soms een gedoe kan zijn om dit in te stellen. Omdat de mailnotificaties dit probleem niet hebben, krijg je ongeacht je gebruikte e-mailapp de berichten altijd op je horloge te zien.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 9:55
Categorie Lifestyle
Onderwerpen pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.