iOS-spel Multiponk is Apple’s derde Koninginnedagcadeau

Het spelletje Multiponk is Apple's derde koninnedagcadeau in de iTunes Store. Je kunt het spel de hele dag gratis downloaden.

Multiponk iconWe zijn inmiddels aanbeland op de één-na-laatste dag van Apple’s Koninginnedag-actie, waarbij iedere dag een cadeau wordt weggegeven via iTunes. Vandaag is er niet gekozen voor een muzieknummer, maar een gratis app: je kunt het spelletje Multiponk kosteloos downloaden. Het is een wat flauwe keuze van Apple, want het spelletje stond gisteren ook al in onze Tijdelijk Gratis-rubriek. Voor vandaag was het spel dus al kosteloos te downloaden. De reden van de actie doet vermoeden dat het spel morgen weer zijn originele prijskaartje zal terugkrijgen, maar het kan zijn dat de actie iets langer zal duren.

Multiponk screenshotMultiponk is een uitgebreide variant op Pong, dat er uitziet alsof je het in een oude, houten doos speelt. Je moet de knikker in het doel van je tegenstanders krijgen, maar het speelveld is ook bezaaid met obstakels die je in de weg zitten. De game bevat 7 spelmodi en kan worden gespeeld met in totaal vier spelers.

Afgelopen weekend kwamen er ook al aanbiedingen ter viering van Koninginnedag voorbij in de App Store. Toen kon je onder andere een single van Caro Emerald en de biografie ‘Beatrix, Koningin der Nederlanden’ gratis downloaden. De karaoke-versie van het koningslied is ook gratis te downloaden, maar dit heeft niet per se met Apple’s actie te maken: dit nummer is de hele week gratis verkrijgbaar.

Downloaden: Multiponk (gratis, normaal €2,69, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2013, 15:31
Categorie Games
Onderwerp koninginnedag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.