iOS-spel Early Bird verkozen tot gratis App van de Week

Apple heeft het vogelslingerspelletje Early Bird verkozen tot gratis App van de Week. In Early Bird slinger je een vogeltje omhoog, die je laat zweven door te swipen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Early BirdHet einde van de werkweek is weer aangebroken en dat betekent dat Apple weer een nieuwe App van de Week in de App Store heeft geselecteerd. Ditmaal is de eer aan het iOS-spelletje Early Bird, waarin je een vogeltje bestuurt door over het scherm te swipen. Early Bird is net als andere App van de Week-selecties de komende zeven dagen gratis in de App Store te downloaden.

In Early Bird lanceer je een blauw vogeltje de lucht in door naar boven te vegen op het scherm. Met vegen naar links- of rechtsboven stuur je hem bij in zijn zweeftocht naar boven en beneden. Het aantal swipes dat je per level mag gebruiken is echter beperkt. Aan jou de taak om met zo min mogelijk bewegingen alle sterren in een level te halen en op de juiste plek te landen.

Early Bird staat al een tijdje in de App Store. In augustus 2011 kwam de game nog voorbij in onze eigen iOS game-update. De ontwikkelaar heeft echter nog geen ondersteuning voor de iPhone 5 aan het spel toegevoegd. Je zult daarom tijdens het spelen zwarte balken aan de zijkanten van het scherm zien.

Apple kiest meestal op donderdagnacht een nieuwe App van de Week. Dit betekent dat je Early Bird waarschijnlijk tot en met donderdag 7 februari gratis in de App Store kunt vinden. Controleer altijd goed of de actie nog geldt, voordat je de app downloadt.

Downloaden: Early Bird (gratis, normaal €1,79, iPhone, iOS 4.0+)
Downloaden: Early Bird HD (gratis, normaal €1,79, iPad, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.