Intuïtieve todo-app Clear tijdelijk 89 cent

De todo-app en onze iPhone-app van het jaar 2012 is tijdelijk te downloaden voor 89 cent in plaats van 1,79 euro.

Beste iPhone-apps 2012 ClearClear, de intuïtieve takenlijst die we uitriepen tot onze favoriete iPhone-app van 2012, is tijdelijk voor 89 cent te downloaden. Normaal gesproken kost de applicatie het dubbele. Clear is een todo-app die zich volledig laat bedienen met veegbewegingen. Er komt geen knop aan te pas. Je maakt een nieuwe taak aan door het beeld naar beneden te trekken, completeert een taak door hem naar rechts te vegen en kan taken prioriteren door ze vast te pakken en naar boven of beneden te slepen.

Slechts de kleurenovergang in je kleurenthema van voorkeur, laat zien hoe belangrijk je een taak vindt. Clear doet niet aan pushberichten, herhaalde meldingen en deadlines. Je ziet aan je eigen positie in de lijst hoe belangrijk een taak voor je is. Met horizontale veegbewegingen vanaf de schermrand kan je naar een andere lijst navigeren en zo kan je verschillende lijsten bijhouden. De enige uitgebreide feature die Clear heeft, is dat het synchroniseert met de Mac-versie van Clear (€8,99).

Waar je aanvankelijk het gevoel kan hebben dat je meer functies wilt, ontpopt de simpliciteit van Clear zich na een tijdje tot de kracht ervan. Er is geen snellere todo-app op de iPhone. Je maakt razendsnel een taak aan en zo is – we schreven het al in de lijst beste iPhone-apps van 2012 – een echte knoop in je zakdoek. Je hoort een nummer dat je mooi vindt, bedenkt nog een boodschap die je niet moet vergeten of wilt gewoon geen tijd kwijt zijn aan uitgebreide projectplanning? Clear is er ideaal voor.

Het is nog niet bekend hoelang de aanbiedingsactie van Clear geldt. Overigens was de takenlijst ook al 89 cent even voor Kerst.

Downloaden: Clear (€0,89, normaal €1,79, iPhone, iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 20:20
Categorie Productiviteit
Onderwerpen clear, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.