Pocket Body voor iPad wijst de weg in menselijk lichaam

Pocket Body is een universele app waarmee je het menselijk lichaam kunt ontdekken. De app is geschikt voor artsen, medische beroepen en opleiders.

pocket bodyPocket Body is een app die vandaag is afgeprijsd naar €17,99 (voorheen €26,99). De app komt van pas voor mensen met een medisch beroep: ben je arts en wil je patiënten iets uitleggen, dan kan dat aan de hand van duidelijke afbeeldingen. De app is ook geschikt voor onderwijs. Met Pocket Body heb je 70.000 medische begrippen bij de hand.

De app is tot stand gekomen met hulp van medische opleiders en professionals. Alle anatomische informatie is in één app te vinden. Je hebt geen internetverbinding nodig en kunt je eigen notities toevoegen aan de app. Ook kun je multiple choice-quizzen doen en in je eigen tempo de onderdelen van de app doornemen. Ontwikkelaar Pocket Anatomy heeft nog meer medische apps uitgebracht die gericht zijn op een bepaald deel van het lichaam, zoals Pocket Brain en Pocket Heart 2. Vanaf de huid kun je verder naar binnen kijken: naar spieren en interne organen en uiteindelijk het skelet.

Downloaden: Pocket Body (tijdelijk €17,99, universeel, iOS 5.0+)

pocket body patient

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2013, 19:55
Categorieën Geneeskunde, Onderwijs
Onderwerp medisch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.