Intro Designer voor iPhone geeft je kerstvideo’s een professionele intro

Intro Designer is een app waarmee je je video's een mooie intro kunt geven. Perfect voor de kerstvideoboodschappen aan verre familieleden.

intro designerDe ontwikkelaar van Intro Designer voor iPhone heeft een slimme timing gekozen voor een update van de app en een nieuwe lite-versie. Tijdens de kerstdagen zullen heel wat mensen videootjes gaan maken, die ze online gaan delen. Intro Designer heeft daarbij maar één doel: een mooie opening toevoegen met credits, een titel en aankondigingen. Met behulp van templates kun je zorgen dat je video er professioneel uitziet. Een tutorial legt uit hoe de functies werken. Je maakt een nieuw project aan, kiest een van de templates uit de aanwezige categorieën en downloadt wat je bevalt. Een kersttemplate is uiteraard ook aanwezig.

intro-designer-iphoneEr zijn ook templates die met sport, gezin of feestvieren te maken hebben. Zoek je iets in een simpele of abstracte stijl, dan kan dat ook. Na het downloaden van een template voeg je tekst en eventueel een foto in, hoewel dat bij templates zoals het hierboven getoonde Kerstmis-thema niet nodig is. Dat kerstthema is trouwens in de laatste update toegevoegd, waarmee je bijvoorbeeld een leuke kerstvideowens voor familie die ver weg woont kunt opnemen.

Vervolgens bekijk je je video en kun je nog eventueel wat veranderen, zoals de grootte of het lettertype van de tekst. Exporteer je de video in één van de ondersteunde resoluties (640×360, 960×540 of 1280×720), dan kun je de video-intro vervolgens in iMovie of een andere app weer binnenhalen om het totaal te bewerken.

Er zijn twee versies: de pas gelanceerde lite-versie (gratis) en de betaalde versie van €2,99. De betaalde versie bevat heel veel keuze uit templates, terwijl de gratis versie slechts 3 binnen de app aanbiedt, waarvan je slechts eentje gratis kunt downloaden.

Downloaden: Intro Designer (€2,99) en Intro Designer Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2011, 17:48
Categorieën Amusement, Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.