Instapaper synct sneller en krijgt beter donker kleurenschema

Instapaper heeft een update gekregen met een verbeterd donker kleurenthema voor lezen in het donker en snellere synchronisatie.

instapaper donker themaDe universele iOS-app Instapaper heeft dit weekend een update gekregen. De performance bij het nummeren van pagina’s is verbeterd en ook is er gesleuteld aan het donkere kleurenschema, dat vooral handig is als je ‘s nachts in bed nog wat artikelen wilt lezen. Ontwikkelaar Marco Arment heeft ook wat zaken opgeschoond. Zo verwijderde hij de zelden gebruikte printfunctie en verving hij de verkorte linkjes instapaper.com/z door de gangbare Twitter-linkverkorter t.co.

Omdat t.co tegenwoordig door bijna alle apps worden ondersteund vond Arment het niet meer nodig om nog langer zijn eigen linkverkorter te gebruiken. Dat heeft als voordeel dat je niet meer afhankelijk bent van meerdere linkverkorters (waarbij overigens wel te hopen is dat t.co nog heel lang in de lucht blijft). In Instapaper zijn ook Buffer, Chrome en de nieuwe iCab Reading List toegevoegd op het paneel om artikelen te delen. Het synchroniseren is sneller geworden en het inloggen bij Pinboard maakt gebruik van een nieuwere, veiliger inlogmethode.

Arment belooft dat er op het gebied van donkere kleurenschema’s binnenkort nog meer te melden valt. Voorlopig moet je het doen met één ‘dark mode’ met instelbare helderheid, maar wel met meerdere lettertypes, lettergroottes en regelafstanden.

Downloaden: Instapaper (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2012, 13:27
Categorie Nieuws
Onderwerp instapaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.