ING Bankieren heeft nieuwe interface en laat je eenvoudig uitloggen

De iPhone-app ING Bankieren geeft je makkelijker toegang tot je rekeningen en instellingen na de nieuwste update. Eveneens is uitloggen makkelijker gemaakt: dat is nu een prominente optie in de nieuwe interface.

ING Bankieren vernieuwd iPhone iPod touchDe mobiele internetbankieren-app van de Nederlandse ING-bank, heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch. Met ingang van de pas uitgebrachte versie 1.4.0, maakt de app gebruik van een nieuwe interface. Die maakt de rubricering van de applicatie overzichtelijker, waardoor het eenvoudiger is bij je rekeningen en instellingen te komen. Eveneens is Uitloggen nu een prominente knop in de app, zodat je zeker weet dat je rekening niet meer openstaat als iemand anders de telefoon in handen krijgt.

ING Bankieren nieuwe hoofdmenuING Bankieren maakt gebruik van de interface-stijl die door het sociale netwerk Path is geïntroduceerd en al door onnoemelijk veel apps is overgenomen. Met een menuknop linksboven op de huidige pagina, schuift de pagina naar rechts en maakt hij plaats voor een overzicht van pagina’s die je kan selecteren. In het geval van ING Bankieren is dat overzicht lichtgrijs en bestaat het uit de knoppen Rekeningen, Service, Feedback, Instellingen en Uitloggen.

Daarnaast is het mogelijk geworden om je spaar- en betaalrekeningen te voorzien van een eigen naam, waardoor je ze misschien makkelijk uit elkaar kan houden. Een andere belangrijke vernieuwing gaat uitsluitend iPad-bezitters aan: de app is vanaf nu geoptimaliseerd voor het Retina-beeldscherm van de nieuwe iPad en ziet er daarop een stuk scherper uit.

Downloaden: ING Bankieren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 13:59
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.