Traducto: makkelijk je iPhone-app laten vertalen

Het Mac-programma maakt het makkelijker om een iPhone-app te laten vertalen door een menselijke vertaler. Je importeert je Xcode-project, waarna Traducto alle relevante tekst uit de code vist.

TraductoHet Mac-programma Traducto Pro probeert het makkelijker te maken voor ontwikkelaars om een iPhone-app naar een andere taal te vertalen. Door een Xcode-project in het programma te importeren pikt Traducto Pro automatisch de relevante tekst eruit, zodat je zelf niet in de code hoeft te vissen. Vervolgens kun je aangeven naar welke taal je app vertaald moet worden en beginnen met vertalen, of aangeven hoeveel je wil investeren in een vertaling door een menselijke vertaler. Je in-app tekst wordt verzonden naar een vertaler die de desbetreffende taal kent, die je zodra alles is vertaald de gegevens terugstuurt.

Traducto screenTraducto Pro probeert op deze manier een plek te bieden om makkelijk vertalingen te maken en aan te vragen, zonder dat je zelf hoeft na te denken over wat er precies vertaald moet worden. Een perfecte oplossing is het alleen niet: omdat vertalers enkel tekst krijgen voorgeschoteld, weten ze immers niet waar een bepaalde knop voor bedoeld is. Omdat Traducto Pro gebruik maakt van menselijke vertalers is het programma wel een beter alternatief dan Google Translate.

Je kunt Traducto Pro kopen voor $49,50, maar het programma is tijdelijk voor de halve prijs verkrijgbaar wanneer je de code PRO50 bij je aankoop gebruikt. De applicatie biedt meer dan alleen vertalingen van apps: je kunt bijvoorbeeld ook een document of een App Store-omschrijving insturen, zodat je deze ook niet zelf hoeft te vertalen.

Meer informatie: Traducto Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 14:38
Categorie Diensten
Onderwerp vertalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.