VI Tablet krijgt grote EK 2012-update, VI EK Guide gratis downloaden

VI Tablet is geüpdatet en klaargestoomd voor het EK 2012 en heeft nu VI Oranje-fragmenten, nieuws per EK-land en nieuwe sociale pagina's. Tegelijk is VI Seizoensgids nu VI EK Guide geworden en gratis te downloaden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

VI Tablet Voetbal International updateDe nieuws-app van Voetbal International op de iPad heeft een grondige update gekregen die de applicatie helemaal heeft klaargestoomd voor het Europees Kampioenschap voetbal dat vrijdag aanvangt. De vernieuwingen in de toepassing zijn vergelijkbaar met de vorige week geüpdatete iPhone-app: je kan nu fragmenten van het praatprogramma VI Oranje bekijken, vragen stellen aan Johan Derksen en de medecommentatoren en gegroepeerde informatie over de voetballanden bekijken.

Ging de iPhone-app van VI nog helemaal op de schop voor de EK-aanpassingen, daar kan je de extra EK-informatie in de iPad-applicatie ‘gewoon’ onder nieuw toegevoegde knoppen vinden. De oranje knop in de menubalk springt er in het bijzonder uit en leidt je naar de website van het televisieprogramma, waar je bijvoorbeeld op de knop VI TV kan drukken om de laatste fragmenten te bekijken. Toch werkt het niet zo makkelijk als het iPhone-broertje, waarin je keurig alle video’s in een apart tabblad krijgt en de mogelijkheid om een vraag te stellen evenzo.

VI Tablet oranje nieuwsEen ander nieuw segment werkt gelukkig compleet naar behoren en dat is de knop Team die je als pictogram in de menubalk kan selecteren. Je drukt vervolgens op een van de zestien deelnemende EK-landen en ziet er de laatste nieuwsberichten over. Met het naastgelegen Stats-pictogram zie je een overzicht van gegevens over het EK. Je kan de ontwikkelingen in wedstrijden live volgen, ziet het programma van aankomende wedstrijden, de resultaten van gespeelde confrontaties en de groepsstanden. Voor spelersinformatie, die wel in de iPhone-app is verwerkt, word je doorverwezen naar de VI Seizoensgids die vanaf vandaag volledig in EK-thema gestoken is, VI EK Guide heet en gratis wordt aangeboden.

Last but not least is er nog een belangrijke algemene verbetering in VI Tablet doorgevoerd, en dat is de volledige ondersteuning van het retinascherm van de nieuwe iPad. Pictogrammen en foto’s zijn nu in hoge resolutie uitgevoerd. Met twee andere nieuwe segmenten in het hoofdmenu, kan je voortaan de Twitter- en Facebook-pagina van Voetbal International volgen.

Downloaden:
VI Tablet (gratis)
VI Seizoensgids/ VI EK Guide (gratis)

Voetbal International verzoekt VI Tablet niet te updaten, maar te verwijderen en dan de nieuwe versie te installeren om fouten in de app te voorkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2012, 17:23
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen ek 2012, voetbal, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.