iMindmap Mobile HD: mindmap in groot formaat op de iPad

iMindMap Mobile HD is in de App Store verkrijgbaar. Met deze mindmapapplicatie kun je in groter formaat mindmappen.

imindmap mobileIn de App Store is iMindMap Mobile HD verschenen, de enige applicatie die is goedgekeurd door mindmap-goeroe Tony Buzan. iMindMap Mobile was al beschikbaar in een versie voor de iPhone, maar op het grote scherm van de iPad zijn er duidelijke voordelen: geen geschuif en gescroll meer.

Actieplannen, ideeën en andere zaken die je in een mindmap wilt vastleggen zijn interactief te bewerken. Er zit ook een presentatiemodus in de app, waarmee je je ideeën voorzien van animaties aan anderen kunt laten zien. Klinkt goed, maar met een prijskaartje van €25,99 is deze mindmap-applicatie niet voor iedereen weggelegd.

mindmap

iMindMap Mobile bevat diverse afbeeldingen, icoontjes, achtergrondkleuren en vormen om de mindmap helemaal naar eigen idee in te richten. Het maken van een nieuwe vertakking in je mindmap is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Tijdens het typen kun je extra vertakkingen toevoegen. Alle functies zijn vanuit het hoofdscherm te bereiken, zodat je niet onderbroken wordt in je gedachtengang. De app is ook compatibel met de mindmap-software op de desktop.

Downloaden: iMindMap Mobile HD (€25,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2010, 11:33
Categorie Productiviteit
Onderwerp mindmapping

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.