iMindMap Mobile: gratis mindmappen met steun van Tony Buzan

iMindMap is een nieuwe mindmap-applicatie, goedgekeurd door Tony Buzan, een bekende naam op het gebied van mindmapping. De applicatie zorgt ervoor dat je beter je gedachten kunt ordenen, bijvoorbeeld bij brainstorms, besluitvorming en het stellen van doelen.

imindmap buzaniMindMap is de enige mindmapping-applicatie, die wordt gesteund door een bekende naam op het gebied van mindmappen: Tony Buzan. De iPhone-applicatie wordt op de markt gebracht door de makers van iMindMap, een desktopprogramma waarmee je voor een prijs tussen de €62 en €251 je ideeën kunt vastleggen. De iPhone-applicatie is echter gratis te downloaden, wellicht als lokkertje voor de desktopsoftware.


Je kunt de applicatie gebruiken bij het maken van notities, het brainstormen, plannen, besluitvorming of het stellen van doelen. Alles wat er in je hoofd komt leg je vast in een mindmap-structuur, waarop je kunt inzoomen voor extra detail.

imindmap iphoneAls gratis applicatie heeft iMindMap toch behoorlijk wat te bieden. Je kunt takken in je mindmap verplaatsen, vergroten en verkleinen, de kleur wijzigen en nieuwe zijtakken aanmaken. Ook kun je links en notities aan de uitlopers van takken koppelen of iconen toevoegen om gedetailleerder informatie elders uit te werken. Ben je gehaast, dan is er een Speed Mind Map Mode voor het snel vastleggen van je ideeën. Alle mindmaps kun je opslaan op de iPhone en later weer bewerken. Ook kun je de mindmaps via e-mail versturen naar jezelf of naar collega’s of importeren in iMindMap op de desktop, zodat je deze later nog eens rustig op een groter scherm kunt bekijken of bewerken. De applicatie ondersteunt vijf talen: Engels, Frans, Spaans, Duits en Portugees. iPhone OS 3.0 of hoger is vereist.

Downloaden: iMindMap Mobile (gratis)
Tipgever: Jos

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.