IMDb 3.0 Movies & TV voor iPad flink uitgebreid

De film en serie-app IMDb is bijgewerkt met persoonlijke watchlist-opties, fotocollecties bekijken, meer sorteeropties en nog meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

IMDb 3.0 iPad film en serie-appDe grootste filmsite van de Westerse wereld heeft haar app voor de iPhone en iPad een grote update gegeven naar versie 3.0. Met name op de iPad is IMDb Movies & TV aardig uitgebreid. Zo kan je nu op elke poster van een serie of film drukken om hem meteen aan je watchlijst toe te voegen en is de watchlijst net als andere lijsten meteen geüpdatet en voorzien van meer sorteer- en beheeropties. Ook kan je voortaan inloggen om persoonlijke aanraders op basis van je smaak te krijgen.

Nieuw is ook een pagina vanuit de applicatie waarop je niet de top 100 films ziet, maar ook de 250 hoogste waarderingen kan bekijken. De manier waarop je bij lijsten en pagina’s als die terecht komt, is vanaf IMDb 3.0 ook handiger geworden. Het logo van de filmsite links bovenin dient nu als een navigatieknop waarmee je relatief snel op andere pagina’s en in andere secties terecht kan komen.

Er is nog iets dat je beter dan eerst kan kijken in de IMDb-app, en dat is de featured-sectie. Op de iPad kan je nu zonder problemen door fotocollecties en lijsten bladeren, gesorteerd op populairste per genre. Ook kan je de hitlijsten inzien.

Vernieuwingen die zowel voor de iPhone als iPad gelden, zijn Facebook-integratie vanuit het systeem onder iOS 6, fotocollecties bekijken vanaf elke foto of poster en details over losse afleveringen bij series.

Downloaden: IMDb Movies & TV (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2012, 17:03
Categorie Amusement
Onderwerpen film, imdb, tv-series

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.