Where’s My Holiday: gratis kerstversie Where’s My Water

Where's My Holiday? is een gratis kerstversie van Where's My Water?, met 12 unieke levels.

Where's My Holiday iconNa Where’s My Water? en Where’s My Perry? heeft Disney vandaag Where’s My Holiday? uitgebracht. Deze kerstversie van het bekende puzzelspelletje heeft twaalf unieke levels en gratis levels, die je een idee moeten geven van wat de betaalde versies je precies kunnen bieden. Omdat de levels speciaal voor Where’s My Holiday zijn gemaakt, hebben spelers van de eerdere spelletjes ook een reden om deze kerstvariant uit te proberen.


Where's My HolidayIn Where’s My Holiday zitten zes levels gebaseerd op Where’s My Water. De overige zes zijn gebaseerd op de Phineas & Ferb-variant Where’s My Perry. Alle twaalf zijn gehuld in een kerstthema, waardoor je bijvoorbeeld te maken krijgt met onkruid in de vorm van een grote kerstboom.

Disney heeft duidelijk gekeken naar wat de concurrentie in de App Store doet. Cut the Rope kreeg namelijk enige tijd terug al een gratis kerstversie, waarin je ook unieke levels kon proberen. Beide probeerversies willen ook maar wat graag dat je de volledige spellen in de App Store koopt: zowel in de App Store-omschrijving als de spelmenu’s wordt naar de betaalde varianten verwezen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2012, 11:47
Categorie Games
Onderwerpen disney, where's my perry, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.