iCulture-app v1.2.1 nu beschikbaar: zoomfunctie in browser, veel kleine verbeteringen

De iCulture-app 1.2.1 is nu beschikbaar in de App Store. In de app zijn vooral kleine verbeteringen doorgevoerd. Als nieuwe functie heeft de In-App Browser de mogelijkheid gekregen om te zoomen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iculture-app-2Versie 1.2.1 van de iCulture-app is sinds vannacht beschikbaar in de App Store. Het gaat om een kleine update, waarin vooral crashfixes en cosmetische aanpassingen zijn doorgevoerd. Zo zijn we gaandeweg de app steeds verder aan het verbeteren. Er zit ook een nieuwe functie in de app: de In-App Browser ondersteunt vanaf nu pinch en zoom voor websites en foto’s.
We zijn uiteraard blij met de vele mooie reviews die we in de App Store hebben gekregen. Feedback en suggesties voor verbeteringen kun je kwijt via de app: tabblad Meer > Feedback.

Ook verbeterd is dat artikelen nu meteen als gelezen worden gemarkeerd als je tussen artikelen navigeert. In de voorgaande versie van de app was daar onbedoeld een extra refresh voor nodig. Er zijn nog meer kleine aanpassingen gedaan op basis van feedback van gebruikers. Zo bleek de tekst van artikelen met brede video’s niet goed leesbaar aan de rechterkant. Dat hebben we opgelost, zodat er geen tekst meer wegvalt. Daarnaast hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk potentiële oorzaken van crashes te verhelpen. Heb je toch nog last van een crashende app of merk je dat de app abnormaal traag reageert, dan raden we aan om de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dat lost in 90% van de gevallen de problemen op.

Tenslotte nog een tip: wist je dat de nieuwe iCulture-app veel meer mogelijkheden biedt om artikelen te delen? Om dat nog makkelijker onthoudt de app in deze nieuwe versie de voorkeuren voor het delen van artikelen, zodat je niet steeds opnieuw een keuze hoeft te maken. Daarnaast krijgen we veel vragen over de push-notificaties van de iCulture-app: daar hebben we een apart artikel over geschreven.

Downloaden: iCulture (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Er zit nog een vervelende crash in iCulture 1.2.1 in de reactieweergave. We hebben de crash inmiddels opgelost, een nieuwe versie met fix (v1.2.2) bij Apple ingeleverd en een versnelde review aangevraagd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 11:38
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp iCulture-app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.