iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Hyves-app krijgt update: push-notificaties voor respects

De Hyves applicatie voor de iPhone en iPod Touch heeft een update gekregen. De belangrijkste verandering is dat respects nu in push-notificaties op het scherm verschijnen.

Hyves voor iPad app icoonVanaf vandaag is er een update voor de iPhone en iPod touch-applicatie van het sociale netwerk Hyves te downloaden. De applicatie biedt de mogelijkheid om in te stellen welke push-notificaties je wilt ontvangen. Dit ging voorheen via de mobiele site, maar nu in de app zelf. Als je de instelling ongemoeid laat, ontvang je vanaf nu ook uitnodigingen en notificaties. Voor de fanatieke Hyvers zal het als muziek in de oren klinken dat ‘respects’ op je foto’s en berichten via push-notificaties, dus als sms-berichten, op de iPhone getoond zullen worden.

Tevens is er een optie om respects achter te laten op andermans berichten op de Buzz-pagina, waarop de actuele veranderingen en gebeurtenissen van je Hyvesvrienden worden bijgehouden. Minder relevant, maar ook leuk, is dat de applicatie nu is aangepast op de iPad waardoor je daar optimaal gebruik kan maken van de grootte van het scherm.

Hyves is het grootste sociale netwerk in Nederland. De gemiddelde gebruiker is 31 jaar oud. De voorlaatste update van de applicatie dateert alweer van augustus 2010.

Downloaden: Hyves (gratis, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2011, 14:15
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen hyves, nederlandse apps, sociale media, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.