Update maakt Hyves-app geschikt voor iPad

De Hyves app voor de iPad is vernieuwd en is nu geschikt voor het grotere beeldscherm van de iPad. Andere aanpassingen zijn onder andere het instellen van de notificaties en het ontvangen van respects als push-berichten.

Hyves voor iPad app icoonDe app van het sociale netwerk Hyves heeft zojuist een update en is vanaf nu aangepast voor de iPad. Natuurlijk werkte de applicatie al op Apple’s tablet, maar in versie 4.2.17228 (!) zijn de pagina’s nadrukkelijk afgestemd op het iPad-scherm. “Hij is compatible met de iPad, althans alles wordt niet meer opgeblazen en alles werkt”, verklaart PR-manager Wouter Glaser in een mail aan iPadclub. “Speciale functionaliteiten voor de iPad zijn er niet”, voegt hij eraan toe.

De onderstaande screenshots laten zien hoe Hyves er nu uitziet op de iPad. De voornaamste andere aanpassingen zijn: direct respecteren op berichten op de Buzz-pagina, push-notificaties van respects en notificaties en uitnodigingen zijn vanaf nu zichtbaar in de inbox. Als je dat wil tenminste, want de notificaties zijn vanaf nu in te stellen in de Hyves-app.

Downloaden: Hyves (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2011, 13:16
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen hyves, sociale media, sociale netwerken, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.