Hype Machine 2.1: iPhone-app voor nieuwe muziek werkt ook offline

De iPhone-app Hype Machine voor nieuwe muziek slaat nu recent geluisterde favorieten offline op, en je favorietenlijst is langer geworden.

Hype Machine iPhone 2.1De iPhone-app Hype Machine voor het ontdekken van nieuwe muziek heeft een aanzienlijke update gekregen. Vooral het beluisteren van muziek die je als favoriet hebt uitgeroepen, is daarin makkelijker en leuker gemaakt. Hype Machine laadt nu honderd favoriete nummers in en bewaart recent geluisterde favorieten voor tijdelijk offline gebruik, zodat je ze ook zonder verbinding kan luisteren. Dat is bijzonder voor Hype Machine, dat verder al zijn muziek streamt van blogs die elke dag spitten naar nieuwe muziek.

De laatste vernieuwing binnen je favorieten is dat je nu het aantal favoriete tracks ziet. Verder kan je Hype Machine 2.1 zoeken in tracks terwijl een nummer afspeelt. Je kan dus voor het eerst volledig multitasken in de applicatie waarin je op zoveel manieren op muziek(genres) kan zoeken.

In je feed in Hype Machine zie je voortaan welke tracks je vrienden favorieten en zie je welke blog welk nummer blogde. Verder zijn er wat fouten uit de verhoudingsgewijs prijzige, maar erg goede app gehaald. Het registreren en inloggen in duidelijker gemaakt, de app is stabieler geworden en het afspelen van twee nummers tegelijk komt niet langer voor.

Downloaden: Hype Machine (€3,59, iPhone, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2013, 21:00
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.