Horror-schietgame Resident Evil 4 nu in de App Store

Resident Evil 4 is na een eerdere onthulling nu officieel in de App Store verkrijgbaar. De game is maar een slap aftreksel van de PC-versie en is bovendien aan de prijzige kant.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

resident evilNa de onbedoelde onthulling van Resident Evil 4 in Japan, heeft Apple nu toch de officiële release in de App Store gezet. De game is verkrijgbaar in de Nederlandse en Amerikaanse App Store en is te bedienen via een D-pad linksonder in het scherm. Rechts bevinden zich een drietal andere knoppen, waardoor de bediening is verbeterd ten opzichte van Resident Evil: Degeneration (zelfde prijs), dat al wat langer in de App Store beschikbaar is.

Resident Evil 4 kwam eigenlijk al een paar jaar geleden uit op de pc en het is eigenlijk jammer dat mobiele games zover achter lopen. De iPhone-versie is bovendien een port van de eerder uitgebrachte mobiele BREW-versie, die niet te vergelijken is met de pc-versie van de game. Desondanks zullen de fanatieke fans van Resident Evil nog best bereid zijn om €5,49 neer te tellen, om de game nogmaals te spelen.

Volgens gamesuitgever Capcom biedt de game de beste 3D-graphics die momenteel op de iPhone beschikbaar zijn.

De Japanse site AppBank maakte eerder de volgende gameplay-video:

Downloaden: Resident Evil 4 (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:49
Categorie Games
Onderwerpen game, resident evil

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.