Horizon Calendar 2.0: Check the Weather-integratie, uitgebreide weerinfo

Horizon Calendar is voorzien van een update, die het mogelijk maakt om meer weerinformatie vanuit je agenda te bekijken.

Horizon CalendarAgenda-app Horizon Calendar is voorzien van een fikse 2.0-update, die de nodige extra functies heeft toegevoegd. De ontwikkelaar kopt met een nieuwe slimme taaloptie die ervoor zorgt dat de app zinnen kan vertalen tot agenda-afspraken, maar daar hebben wij helaas niks aan: deze optie is beperkt tot enkel de Engelse taal. Wel kunnen wij gebruikmaken van onder andere Check the Weather-integratie, waardoor het mogelijk is om een weerbericht bij een bepaalde agenda-afspraak via deze app te bekijken.

Horizon Calendar’s eigen weer-opties zijn in versie 2.0 ook uitgebreid. Je kunt voortaan luchtvochtigheid, windsnelheid en gevoelstemperatuur bekijken door op het weerpaneel in de app te drukken. De uitgebreide weerfuncties zijn waarschijnlijk belangrijk voor vaste gebruikers van de app: toen Horizon Calendar in februari verscheen, wist de app zich hiermee namelijk te onderscheiden.

Een nieuw jaaroverzicht in landschapsmodus bevat minder details over specifieke afspraken, maar maakt het makkelijker om naar een bepaalde maand in bijvoorbeeld 2015 te springen. De app is tevens voorzien van een nieuw icoon, dat is ontworpen door Twitterrific’s Iconfactory.

Downloaden: Horizon Calendar (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2013, 20:00
Categorie Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.