Super Mario Jump: springen met Mario

Met de iPhone-game Super Mario Jump moet je zo hoog mogelijk proberen te scoren. Dit doe je met Nintendo's Mario, terwijl je onderweg nog extra punten verdient door op muntjes te springen.

Met de iPhone-game Super Mario Jump moet je zo hoog mogelijk proberen te scoren. Dit doe je door met Nintendo’s Mario van balk naar balk te springen en zo hoog mogelijk te komen. Onderweg kun je nog extra punten verdienen door op muntjes te springen. Het wereldje is zoals we gewend zijn van Mario en ook de geluidseffecten lijken op die van Nintendo’s Super Mario-games.
Deze applicatie is niet gemaakt door Nintendo zelf. Of zij de ontwikkelaar van dit spel toestemming hebben gegeven om de naam, graphics en geluiden te gebruiken, is vrij onwaarschijnlijk.

Het idee achter dit spel heeft veel weg van het populaire Doodle Jump. Super Mario Jump is leuk om een keer te spelen, maar lang niet zo verslavend als Doodle Jump. Het is namelijk veel te makkelijk om hoog te eindigen, terwijl je bij Doodle Jump echt je best moet doen om een hoge score te halen.
Daarnaast is de vraag hoe lang Super Mario Jump in de App Store blijft staan. Eerder liet Nintendo al de emulator DS Double Sys uit de App Store halen.

Download: Super Mario Jump (€0,79)

Het lijkt erop dat de game alweer is verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2010, 17:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.