Hipstamatic aangepast voor hogere resolutie van iPhone 4S

De foto-applicatie Hipstamatic is aangepast voor de iPhone 4S. Hipstamatic maakt nu foto's in hogere resoluties. Ook worden de EXIF-gegevens van een foto voortaan vastgelegd.

hipstamatic-iphoneDe fotografie-app Hipstamatic heeft een update gekregen. In deze nieuwe versie is de beeldkwaliteit aangepast aan de hogere resolutie van de iPhone 4S. Foto’s die in het formaat ‘High Quality’ worden genomen hebben voortaan een resolutie van 2448 x 2448 pixels.

Kies je in de app voor ‘Medium Quality’, dan betekent het een resolutie van 1936 x 1936 pixels. Hipstamatic is een populaire camera-app voor mensen die bijzondere effecten aan hun foto’s willen meegeven. Je kiest zelf een film, lens en flitser, zodat een uniek effect ontstaat. Standaard zijn er meerdere films, lenzen en flitsers meegeleverd, maar je kunt ook losse hipstapaks aanschaffen voor €0,79 per stuk.

Hipstamatic slaat met deze update de volledige EXIF-gegevens van een foto op, inclusief sluitertijd, sluitersnelheid, gebruik van de hardwarematige flitser en meer. Hiervoor heb je wel iOS 4 of hoger nodig. In de update zijn ook nog wat bugfixes doorgevoerd.

Downloaden: Hipstamatic (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2011, 17:40
Categorie Fotografie en video
Onderwerp hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.