Het Witte Huis verkennen in gratis White House Game

White House Game is een nieuw hidden object spel voor de iPad dat zich afspeelt in en om het Amerikaanse Witte Huis. Je wordt ingehuurd door de Geheime Dienst en gaat op zoek naar een vermiste professor.

The White House game voor iPadEr is een nieuw ‘hidden object’-spel op de iPad waarin je op zoek gaat naar allerlei voorwerpen. Er zijn veel van dit soort spellen, maar White House Game speelt zich af in een intrigerende omgeving: het Witte Huis. Een professor die zich stortte op de mysterieuze groep The Freemasons is spoorloos verdwenen en de Geheime Dienst stelt jou aan om het zaakje te onderzoeken. Dat doe je vooral door objecten te vinden op grote zoekplaten zoals de lobby van het Witte Huis. Af en toe komt er ook een puzzelspelletje voorbij. De scènes worden aan elkaar gepraat in getekende dialogen.

White House Game is gemaakt door Spark Plug Games, die in januari al het vergelijkbare Lost in Time: The Clockwork Tower in de App Store op de iPad uitbracht. Ook daarin zocht je naar objecten en verkende je omgevingen. White House Game helpt je met een ‘frustratievrij hintsysteem dat je de juiste weg op wijst’, aldus de makers.

Het spel is gratis te downloaden voor iedereen, maar wie verder wil spelen dan de eerste uitdagingen moet dat via een in-App purchase doen.

Downloaden: White House Game (gratis)

The White House Game boek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 16:47
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek, point & click, witte huis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.