Racespel Death Rally in de App Store verschenen

Death Rally is vijftien jaar na het origineel op de pc in een gloednieuwe versie verschenen op de iPad en de iPhone. In het spel race en schiet je vanaf een bovenaanzicht tegen anderen op duistere parcours.

Death Rally voor de iPadHet duurde vijftien jaar, maar er is een nieuwe Death Rally. Het gewelddadige racespel dat je van bovenaf bekijkt, is ditmaal niet verschenen voor de pc maar voor de iPad en iPhone. In Death Rally baan je je een weg door vier schimmige parcours in bijvoorbeeld sloppenwijken en desolate industriegebieden, maar behalve racen dien je ook je tegenstanders aan gort te schieten. De auto’s zijn op te voeren met verschillende wapens. Vermoedelijk komen er meer wapens en banen bij in aankomende gratis updates. Later moet ook een multiplayer komen.

Death Rally voor de iPad speel je met een analoge stick aan de linkerkant en een schietknop aan de rechter. Een ontwikkelaar van Remedy Entertainment legde het spel aan het begin van deze maand uitgebreid uit in een video van Gamespot, waarin ook de termen Duke Nukem en Angry Birds vallen. Die video is hieronder te zien.

Bevalt racen met een bovenaanzicht wel maar mag het iets minder gewelddadig? Gisteren kwam Playroom Racer HD uit.

Downloaden: Death Rally (tijdelijk €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2011, 15:27
Categorie Games
Onderwerpen duke nukem, game, snowboarden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.