Het Laatste Nieuws (HLN.BE) brengt iPhone-applicatie uit

Het Laatste Nieuws (HLN.BE) is op de iPhone verschenen. Deze populaire Belgische krant is gratis te downloaden en levert al het Belgische en internationale nieuws 24 uur per dag.

hln.beDe Belgische populaire krant Het Laatste Nieuws heeft een iPhone-applicatie uitgebracht. Via de app krijg je toegang tot de inhoud van HLN.BE, de grootste nieuwssite van België. Op de startpagina lees je de belangrijkste actuele gebeurtenissen in België en de rest van de wereld. Er is een top 10 van meest gelezen artikelen in de app te vinden en een top 10 met de meest interessante artikelen volgens de redactie.

In interactieve polls kun je je mening geven over actuele gebeurtenissen of je kunt zelf reageren in de commentaren onder de artikelen. Wat je interessant vindt kun je delen via Twitter, Facebook en e-mail.

HLN.BE biedt meer dan alleen Belgisch nieuws: je vindt in de app ook 24 uurs sportnieuws, entertainmentnieuws en bizarre berichten. Nieuws en Sport in Beeld toont de mooiste en spectaculaire foto’s als diashow. Met 24u Nieuws krijg je de klok rond een overzicht van al het nieuws, gegroepeerd in de rubrieken Nieuws, Sport, You, Showbizz, Geld, iHLN en Planet Watch. Wie het wil proberen kan dat gratis doen. Er is bij deze app dus geen sprake van losse kranten, zoals bij de eerder gelanceerde apps van De Tijd en De Morgen. Daar moet je losse kranten kopen die in originele opmaak worden getoond, terwijl de app van Het Laatste Nieuws meer een mobiele versie van de website toont.

Downloaden: HLN.BE (gratis)

hln be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2010, 18:20
Categorieën Belgische apps, Nieuws
Onderwerpen belgische apps, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.