Help de Noordzee beschermen met SOS Seahorse van Greenpeace

SOS Seahorse is een app van Greenpeace waarmee je de Noordzee kunt redden door allerlei bedreigingen voor zeepaardjes op te ruimen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sos seahorseGreenpeace heeft in samenwerking met UNITiD en Elements Interactive een app uitgebracht, die aandacht vraagt voor vervuiling op zee. De app gebruikt de gyroscoop van de iPhone om rond te kijken in de Noordzee. In SOS Seahorse heb je 7 dagen de tijd om zoveel mogelijk zeepaarden te beschermen in de Noordzee. Elke dag verschijnt een nieuwe bedreiging, die je zo snel mogelijk moet proberen op te lossen.

Je snelheid wordt beloond: als je de dreiging binnen een uur oplost, krijg je er 10 blije zeepaardjes bij. Je moet dus steeds oppassen voor nieuwe bedreigingen. Ben je niet snel genoeg, dan gaat er elk uur dat er een onopgeloste dreiging blijft bestaan één zeepaardje verloren. De campagnesite is te vinden op SOSNoordzee.nl.

greenpeace sos seahorseProblemen kun je oplossen via een quiz, delen met je vrienden of oplossen door een in-app aankoop te doen. Je hebt bijvoorbeeld een virtuele schaar, patrouilleboot, advocaat, steen of dierenambulance die je voor €0,79 kunt aanschaffen om een bepaald probleem op te lossen. Hoe sneller je bepaalde problemen oplost, hoe mooier en kleurrijker wordt de onderwaterwereld. Je kunt vanuit de app een donatie doen aan Greenpeace om nog meer zeepaarden te redden of je kunt je vanuit de app aanmelden voor de nieuwsbrief van Greenpeace.

Downloaden: SOS Seahorse (gratis – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 0:01
Categorie Games
Onderwerp greenpeace

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.