Heineken Star Player maakt voetbalwedstrijden interactief

Champions League-wedstrijden tot in de puntjes voorspellen, dat is wat Heineken Star Player voor de iPhone en iPod touch teweeg brengt. Speel tegen je vrienden om te zien wie de meeste juiste voorspellingen doet over een voetbalwedstrijd.

Heineken Star Player voor iPhone en iPod touchHet biermerk Heineken heeft een applicatie uitgebracht die de nog resterende Champions League-wedstrijden een stukje intensiever kan maken. Star Player laat spelers vragen beantwoorden en voorspellingen uiten tijdens een voetbalwedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd worden de punten bij elkaar opgeteld en vergeleken met de maximaal 24 vrienden die zich in je poule (League) hebben aangemeld. Er zijn allerlei mogelijkheden waarop je kan laten zien dat je meer van voetbal afweet dan zij.

Een push-herinnering vooraf laat weten dat een wedstrijd over enkele minuten begint. Het is de bedoeling dat je Star Player gedurende een complete Champions League-wedstrijd hebt aanstaan. Als je een goal verwacht, druk je ‘Goal’ en als die dan binnen dertig seconden valt, stromen de punten binnen. Maximaal acht keer per wedstrijd mag je die actie uitvoeren, maar pas op: het aantal keren dat je ernaast zit wordt ook geteld.

Tijdens een wedstrijd krijg je allerlei vragen, zoals: ‘eindigt de volgende aanval over of naast het doel?’ Door veel vragen goed te beantwoorden verzamel je badges, zoals de ‘Goal Pro’ die je krijgt als je drie keer een doelpunt binnen dertig seconden zag aankomen. Als je drie corners voor de juiste ploeg voorspelde, krijg je de ‘Corner King’- badge. ‘Football Legend’ ontvang je als je een hele wedstrijd lang alle vragen en bonusvragen beantwoordt. Op bonusvragen kun je eveneens een escape en een verdubbelaar inzetten. De statistieken van jezelf en van andere spelers zijn te zien als je op een medespeler in je League klikt.

Star Player is een geweldig idee en smeekt om een koppeling aan een volledig seizoen van de Eredivisie. Op dit moment kun je er alleen de laatste drie Champions League-wedstrijden van dit jaar mee invullen, waaronder de halve finale Barcelona – Real Madrid. Het invullen van profielgegevens in Star Player gaat helaas tergend langzaam en je moet er zelfs een captcha voor invullen. Toch lijkt dit een hele mooie applicatie om menig voetbalklassieker nóg interessanter te maken.

Downloaden: Heineken Star Player (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 13:33
Categorie Games
Onderwerpen bier, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.