HanDBase: mobiele relationele database voor de iPhone (App Store)

HanDBase is een relationele database-applicatie voor de iPhone die velen vooral van een eerder mobiel platform zullen herkennen. Met behulp van templates kun je snel een database maken, zoals een boodschappenlijstje of adressenkaartenbak.

HanDbase voor iPhone - relationele databaseDe kans dat Microsoft Access op korte termijn op de iPhone beschikbaar komt is niet zo groot. Maar HanDBase lijkt een goed alternatief: de database-applicatie is voor andere mobiele platformen al jarenlang verkrijgbaar en maakt nu de overstap naar de iPhone. Databases die gemaakt zijn met HanDBase zijn volledig relationeel. De applicatie is los te gebruiken, maar wie dat wil kan ook HandBase voor Windows en Mac apart erbij aanschaffen.

HanDBase is te gebruiken voor dvd-verzamelingen, boodschappenlijstjes, inventarissystemen, enquêtes en dergelijke. Bij de applicatie worden verschillende voorbeeld-databases meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt.

Heb je meer inspiratie nodig, dan kun je in de online HanDBase Gallery meer dan 20.000 databases vinden die door anderen zijn gemaakt. Individuele velden kunnen ook versleuteld worden, zodat je met HanDBase je eigen wachtwoord-kaartenbak zou kunnen maken. Via de Safari-webbrowser kun je verbinding maken met de HanDBase-desktopapplicatie.

Meer info: HanDBase
Installeren: HanDBase voor iPhone (€7,99 / $9,99)

Een sneak preview van de applicatie is te zien in de volgende video:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2008, 21:00
Categorie Diensten
Onderwerpen beschermhoes, database, keuken, koken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.