Guitar Effects leert je de gitaareffecten van Jimi Hendrix

Het boek Guitar Effects van Lau van Erkel legt uit hoe je gitaareffecten kunt toepassen tijdens het gitaarspelen. Audiofragmenten illustreren het.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

guitar effectsDe Nederlander Lau van Exel heeft een boek over gitaareffecten uitgebracht via de iBookstore. In ‘A Beginner’s Guide to Guitar Effects‘ leer je gitaareffecten en de karakteristieken en geluiden van deze effecten die zijn gebruikt door wereldberoemde gitaristen zoals Jimi Hendrix, Steve Vai, Jimmy Page en Brian May. Er zijn geluidsfragmenten te beluisteren om de gitaareffecten beter te leren kennen. Van Exel heeft gekozen voor het digitale iBook-formaat zodat hij er allerlei interactieve inhoud in kwijt kon. Hou er wel rekening mee dat het boek Engelstalig is.

Het digitale boek is in 51 landen verkrijgbaar in de iBookstore en omvat 72 pagina’s met veel afbeeldingen. Het is bedoeld voor mensen die net zijn begonnen met gitaarspelen en mensen die gitaareffecten willen leren kennen. Met dit boek kun je op een leuke manier kennismaken zonder dat je overdonderd wordt door een enorme collectie effecten, waarbij je het verder zelf maar moet uitzoeken. Schema’s leggen uit hoe de onderdelen van een elektrische gitaar heten zodat je niet misgrijpt.

Omdat dit een iBook met extra’s is moet je minimaal iBooks 3.0 met iOS 5.1 hebben geïnstalleerd op de iPad.

Downloaden: A Beginner’s Guide to Guitar Effects (€4,99)

ipad boek guitar effects

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2013, 11:15
Categorie Boeken
Onderwerpen gitaar, ibooks

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.