Nieuwe katapulten en bonusringen in Om Nom: Candy Flick 2.0

In Om Nom: Candy Flick 2.0 kun je met katapulten en door bonusringen snoep in de bek van de rondspringende Om Nom mikken.

Candy FlickOm Nom: Candy Flick heeft een update gekregen. De augmented reality-game, waarbij je snoep in de bek van Om Nom moet mikken, heeft een aantal nieuwe uitdagingen. Zo springt de virtuele versie van Om Nom nu in het rond, waardoor het moeilijker is om gericht te gooien. Gelukkig heb je ook een aantal nieuwe katapulten gekregen, die hierbij goed van pas komen. Je kunt Om Nom: Candy Flick op twee manieren spelen: met twee iOS-apparaten, bijvoorbeeld een iPhone en een iPad, of met een iPhone en een uitgeprinte afbeelding van Om Nom. Op de iPad of de uitgeprinte afbeelding moet een afbeelding van Om Nom zichtbaar zijn. Vervolgens richt je de camera van de iPhone op de afbeelding en zie je Om Nom op het scherm verschijnen.

Om NomIn de app stop je snoepjes in de mond van Om Nom door met je vinger over het scherm te vegen. Hoe verder je weg staat, hoe meer punten je verdient. Per worp kun je maximaal 50 punten verdienen. Het is dus eigenlijk een speelse variant van propjes in een prullenbak gooien. Ook nieuw in deze update: je kunt het snoep nu door speciale bonusringen gooien, om extra veel punten te verdienen. Als je nog lang niet genoeg hebt van het olijke groene snoepmonstertje, kan je je hart ophalen. Om Nom komt aan het eind van dit jaar terug op iPhone, iPod touch en iPad in Cut the Rope 2. Dat heeft ontwikkelaar ZeptoLab eind september aangekondigd. Dat er een vierde deel in de serie komt, is niet z’n verrassing. De Cut the Rope-games zouden volgens de ontwikkelaar meer dan 400 miljoen keer zijn gedownload en bereiken zo’n 60 miljoen spelers per maand.

Downloaden: Om Nom: Candy Flick (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2013, 18:10
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.