Greed Corp: Nederlandse game uitgekomen voor de iPad

Er is een iPad-versie van Greed Corp uitgekomen. Dit spel werd in 2010 uitgebracht voor de pc, Playstation 3 en Xbox 360. In deze turn based strategy-game moet je grondstoffen delven en je vijand verslaan.

Greed Corp HDHet Nederlandse strategiespel Greed Corp is vandaag uitgekomen voor de iPad. Greed Corp is een strategiespel dat is ontwikkeld door het Nederlandse Vanguard Games. Spelers zetten op zeshoeken troepen, gebouwen en andere spelelementen neer, om zo brandstof uit de grond te trekken en de vijand te verslaan. Verzamel je echter teveel brandstof, dan stort het level in. In 2010 verscheen Greed Corp op de pc, Playstation 3 en Xbox 360. Hoewel Greed Corp origineel werd ontwikkeld door Vanguard Games, is deze port naar de iPad in elkaar gezet door Invictus Games.

Vanguard Games belooft een 24 levels tellende campagne om je doorheen te slaan en een multiplayer-modus waarin je met vier spelers tegelijkertijd speelt. Multiplayer-sessies zijn lokaal en online te spelen met zowel andere spelers als computertegenstanders.

Tijdens het spelen verzamel je trofeeën en titels. Wil je echt competitief aan de slag gaan, dan zijn er 20 minuten durende spelsessies die je zo snel mogelijk kunt uitspelen om zo de ranglijsten te beklimmen.

Greed Corp vindt plaats in het Mistbound-universum van Vanguard Games. Eerder dit jaar bracht de ontwikkelaar een ander spel uit, Gatling Gears, dat in ditzelfde universum plaatsvindt. Gatling Gears kwam uit voor de pc, Playstation 3 en Xbox 360.

Downloaden: Greed Corp HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2011, 19:51
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.