Gratis of met korting: TanZen, Galcon, Stop It!

Drie games die je gratis of met korting kunt installeren: met TanZen leg je Tangram-puzzels, in Galcon probeer je planeten te veroveren en in Stop It! test je je reactievermogen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

galconHet is ondoenlijk geworden om alle applicaties uit de App Store te bespreken. Daarom beperken we ons de laatste tijd liever maar tot de echte uitschieters en de applicaties waarmee je tijdelijk een goede deal kunt krijgen. Galcon, TanZen en StopIt!
Het strategiespel Galcon heeft een prijsverlaging gekregen: in plaats van €7,99 betaal je nu nog maar €3,99. In Galcon begin je met een speelveld in het heelal, gevuld met planeten in verschillende grootte. De groene planeten zijn van jezelf, de neutrale planeten zijn grijs en de andersgekleurde planeten zijn van de vijand.


Het doel van het spel is om alle planeten te veroveren. Eind augustus voerde de ontwikkelaar al een flinke update door, waarbij er onder andere multiplayer-ondersteuning werd toegevoegd. De enige klacht van gebruikers was nu nog de hoge prijs en dat is bij deze opgelost. Galcon 1.3 bevat als vernieuwingen: een verbeterde multiplayer-interface, speeloptie voor kleurenblinde spelers en speciale Galcon-muziek.
Installeren: Galcon (€3,99 / $4,99)

TanZenDe game TanZen is tijdelijk met korting verkrijgbaar in de App Store. Dit Tangram-spel van Little White Bear Studios kost normaal €2,39 en is afgeprijsd naar €0,79. Vind je zelfs dat nog teveel, dan kun je ook de gratis lite-versie uitproberen. De demo bevat 18 van de 200 puzzels. Zoals gebruikelijk bij Tangram moet je met de beschikbare stenen een bepaalde figuur namaken. In de toekomst gaan de ontwikkelaars nog meer puzzels aanbieden, met nieuwe moeilijkheidsgraden en de mogelijkheid om puzzels in elke gewenste volgorde op te lossen.
Installeren: TanZen (€0,79 / $0,99)

Stop ItStop It! is een spelletje waarbij je de timer op exact 5.00 seconden moet stilzetten. Op het scherm zie je een teller die je op het juiste moment moet stoppen. Reviewers vinden het een verslavend spelletje: simpel maar echt de moeite waard. Er is ook een betaalde versie van €0,79 met de mogelijkheid om elk gewenst eindtijdstip in te voeren tussen 0 en 60 seconden. Maar dat voegt eigenlijk niet zoveel toe: 1 seconde is te kort en bij 60 seconden zit je telkens wel heel lang te wachten op de volgende ronde. Een tip van Slodo.
Installeren: Stop It! (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 22:24
Categorie Games
Onderwerpen game, korting
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.