iPhone-app van Nederlandse bodem: Mixing Faces

Mixing Faces is een applicatie van Nederlandse bodem waarmee je twee foto's kunt samenvoegen. Het eindresultaat kun je opslaan of naar vrienden e-mailen.

mixing-facesSoms zijn er applicaties die even blijven liggen omdat er iets tussendoor kwam (een nieuwe firmwareversie bijvoorbeeld), maar die toch de moeite waard zijn om nog even te bespreken. Mixing Faces is zoiets: het verscheen afgelopen donderdag in de App Store en is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaars Leon ter Linden en Joost van der Linden (JDI Strategics). Met Mixing Faces kun je twee bestaande foto’s samenvoegen tot één nieuw gezicht.


Mixing FacesMet de applicatie kun je bijvoorbeeld voorspellen hoe de kinderen van Angelina Jolie en Brat Pitt eruit gaan zien (of de kinderen van jezelf en je partner). Misschien een leuke manier om aan te kondigen dat je zwanger bent, want als de mix klaar is kun je deze meteen in je fotorol opslaan en e-mailen naar vrienden. Mixing Faces heeft ingebouwde tools die de foto vervagen, schalen en roteren. Het is wel zaak om de twee foto’s die je wilt combineren iets op elkaar af te stemmen.

Bij een vrouwenfoto met zware make-up gecombineerd met een manfoto heb je kans dat het eindresultaat eruit ziet als een mislukte travestiet.

Na alle fooicalculators en zaklampen is het leuk om te zien dat er ook steeds weer vernieuwende applicaties in de App Store verschijnen. Een applicatie als Mixing Faces hebben we nog niet eerder gezien: het idee is goed, de prijs is met 79 cent geen obstakel om het aan te schaffen en het levert in ieder geval een hoop lol op.

Installeren: Mixing Faces (€0,79 / $0,99)
Meer info: Mixing Faces

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2008 om 17:47
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.