Nieuwe updates voor Angry Birds en Angry Birds Space op iPhone

Angry Birds en Angry Birds Space op iPhone zijn voorzien van updates. Gitarist Slash van Guns 'n Roses verzorgt nu het themanummer in Space.

Angry Birds Space iPhone updateOntwikkelaar Rovio mobile zet voortaan haar bedrijfslogo op de app-pictogrammen van haar iOS-games. Dat blijkt uit twee kakelverse updates van Angry Birds en Angry Birds Space. De update van het originele Angry Birds verwijst meteen door naar de andere Rovio-game Bad Piggies. Je kan nu 15 nieuwe levels spelen in het onlangs geïntroduceerde Bad Piggies-thema in het spel. Angry Birds Space heeft een minder gewone update gekregen.

In het ruimtedeel van de serie met de boze vogels, is er plaatsgemaakt voor een nieuw introliedje dat je hoort in het welkomstscherm van de game. Dat is verzorgd door Slash, de gitarist van de rockband Guns ‘n Roses. Zijn jankende gitaarversie van het bekende Angry Birds-themalied speelt door in de menu’s waarin je een level kiest. Daarnaast is de rocker ook verwerkt als Angry Bird in het spel, voorzien van hoge hoed en een waanzinnige bos krullen. Eerlijk gezegd voelt de rockmuziek wel als een tikkeltje zwaar aangezet voor het spelletje en staat het ook in contrast met het geluid dat je hoort tijdens het spelen. Er is geen optie het liedje terug te veranderen naar de oude optie.

Downloaden: Angry Birds Space (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds (€0,89 gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 14:31
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.