Grand Theft Auto III voor iOS volledig te modden met eigen auto’s, skins en meer

Grand Theft Auto 3 blijkt gemakkelijk te modden, zo blijkt uit de ervaringen van een aantal hackers. Je kunt nieuwe auto's, skins en kaarten toevoegen. Ook kun je jezelf veel sterker maken voor tegenstanders.

gta3Grand Theft Auto III is alweer een paar weken beschikbaar. Toch is nu pas gebleken dat de iOS- en Android-versie van de game een onverwachte verrassing bevatten: net als de pc-versie blijken ook de mobiele versies te modden. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde bestandsstructuur en de al bestaande mods zijn gewoon te gebruiken. Zo kun je nieuwe textuur toevoegen, jezelf nieuwe auto’s en gebouwen geven of met het bestand GTA3.set de graphics verbeteren.

Je kunt ook zorgen dat je onoverwinnelijk wordt of een aantal DAT-bestanden aanpassen in een teksteditor, waarbij je allerlei variabelen kunt veranderen. Hieronder zie je een aantal video’s waarin het gedemonstreerd wordt op een Android-toestel. Maar op de iPhone werkt het ook: een tutorial vind je hier. Een jailbreak is niet nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 8:32
Categorie Games
Onderwerp grand theft auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.