AroundMe kan nu navigeren met TomTom, Navigon en Waze

AroundMe heeft een update gekregen met een koppeling naar Navigon, TomTom, Waze en MotionX. Vanuit de app kun je meteen navigeren met de genoemde apps.

aroundmeDe app AroundMe is handig als je wilt weten wat er in de buurt te doen is. AroundMe toont bijvoorbeeld restaurants, tankstations en andere nabije nuttige plaatsen. Die informatie is vaak ook in navigatiesoftware te vinden, maar AroundMe vult dit aan met augmented reality en Wikipedia-informatie. De nieuwste update van de app brengt een nieuwe functie, namelijk navigeren met TomTom, Navigon, MotionX Drive en Waze. Zie je oortaan een winkel of andere plek waar je naartoe wilt, dan tap je op een knopje om vanuit AroundMe meteen TomTom of een van de andere genoemde navigatie-apps op te starten.

Daarvoor moet je natuurlijk wel de betreffende software geïnstalleerd hebben. AroundMe is een universele app, die ook voor de iPad geoptimaliseerd is. In een vorige update werd het mogelijk om bij hotels te kijken of er nog kamers beschikbaar zijn. Ook werd het mogelijk om restaurants meteen vanuit AroundMe te reserveren, maar deze functie werkt alleen in de VS.

Downloaden: AroundMe (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 9:41
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, tomtom, waze

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.