Grand Theft Auto: Chinatown Wars nu goedkoper

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is in prijs gehalveerd. Het spel zet je in de schoenen van de Huang Lee, een naar Amerika gekomen crimineel die een zwaard komt afleveren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Grand Theft Auto: Chinatown WarsDe Grand Theft Auto-serie is bekend zowel binnen als buiten de gamewereld. In de spellen ben je vrij om te gaan waar je wil in een grote stad, wat vaak uitmondt op achtervolgingen en schietpartijen met de politie. Het geweld dat hier bij komt kijken leidde geregeld tot negatieve aandacht in de media. Grand Theft Auto: Chinatown Wars is een ‘ouderwetse’ GTA die je van bovenaf speelt op de Nintendo DS, die uiteindelijk ook uitkwam op de Playstation Portable, iPhone en iPad. Een prijsverlaging maakt het spel nu goedkoper dan ooit.

Je speelt als Huang Lee, de zoon van een notabele vermoorde Chinese crimineel. Je brengt het zwaard van je familie als geschenk naar Amerika maar belandt daar al snel in de problemen. Aan jou de taak om al rijdend en schietend je door een met misdaad gevuld plot heen te slaan. Of je trapt ongein in de stad met een scala aan voertuigen en wapens. Een aantal leuke minigames, waarin je bijvoorbeeld een wapen in elkaar zet, zorgen ervoor dat het spel gevarieerd blijft.

Het spel kostte lange tijd €7,99, maar die prijs is nu sterk. Of de prijsdaling tijdelijk of permanent is wordt niet duidelijk gemaakt.

Downloaden: Grand Theft Auto: Chinatown Wars (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2011, 16:14
Categorie Games
Onderwerpen belasting, grand theft auto, rockstar, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.