Google+ vernieuwd: berichten bewerken, ondersteuning voor pagina’s

Met sociale netwerk Google+ is op de iPhone en iPad voorzien van de mogelijkheid om je eigen pagina's te beheren. Je kan ze vanaf de app voorzien van nieuwe berichten en reageren op reacties.

Google+ vernieuwd foto's opslaan en meerIets wat een vanzelfsprekendheid lijkt op websites, is lang niet overal mogelijk in apps: je bericht bewerken nadat je het hebt geplaatst. De iPhone-app van Google+ maakt het met ingang van versie 3.2 vandaag ook mogelijk. Je kan zowel persoonlijke berichten als zakelijke berichten achteraf bewerken als er onverhoopt een onzorgvuldigheid in is geslopen. Dat laatste komt omdat Google+ nu eveneens ondersteuning biedt voor eigenaren van Google+ pagina’s.

Als je eigenaar bent van een zakelijke pagina op Google+, kan je nu vanaf de applicatie direct nieuwe berichten plaatsen, berichten en de reacties erop teruglezen en reageren op de reacties van anderen. Daarvoor is dus geen aparte applicatie uitgebracht, zoals Facebook wel deed met Facebook Paginabeheer.

Een andere nieuwe optie van Google+ is dat je foto’s kan opslaan in het fotoalbum van je iPhone. Daarnaast is de app geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5 en iOS 6. De laatste wijziging geldt enkel voor de iPad. Op Apple’s tablet kan je voortaan zoeken naar mensen en berichten.

Downloaden: Google+ (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 11:54
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen google plus, sociale media, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.