Golfspel Tiger Woods PGA Tour 12 vandaag gratis op de iPhone

Tiger Woods PGA Tour 12 is een tijdelijk gratis golfspel voor de iPhone en de iPod touch waarin je kan golfen met acht professionele golfers en een balletje kan slaan op 8 x 18 holes.

Tiger Woods PGA Tour 12 voor de iPhone headerAcht banen met achttien holes, acht professionele golfers waaronder Tiger Woods zelf en verschillende mogelijkheden om tegen vrienden te spelen. Het golfspel Tiger Woods PGA Tour 12 is voor een beperkte tijd gratis te downloaden uit de App Store, vanwege het kampioenschap van het toernooi waar het spel om draait. Na de laatste update van het spel loopt het golfspel soepeler en krijg je Pro Shop Cash om je golfspeler te verbeteren.

Naarmate je meer golft in het spel, ontvang je Pro Shop Cash die je kan besteden aan de kwaliteiten en de uiterlijke vertoning van de golfer. Als je dat te langzaam gaat, kun je natuurlijk ook zelf geld spenderen aan de hulpmiddelen op de green. Tiger Woods PGA Tour 12 closest to the pin‘Closest to the Pin’ heet de modus waarmee je het geld al in het spel kan verdienen. Daarin neem je het op tegen Facebook-vrienden in een spelletje wie zo dicht mogelijk bij de hole komt. Het zoeken van vrienden kan alleen via Facebook en niet via Game Center. Multiplayer spelen tegen een andere iPhone, iPod touch of iPad is mogelijk via Wi-Fi en Bluetooth.

Het gebeurt niet vaak dat uitgever Electronic Arts (of kortweg EA) een game gratis aanbiedt. Voor de golffans is dus handig om snel toe te happen bij deze actie.

Downloaden: Tiger Woods PGA Tour 12 (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2011, 12:44
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, golf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.