Tiger Woods PGA Tour 12: golfspel op de iPad vandaag gratis

Het golfspel Tiger Woods PGA Tour 12 voor de iPad is tijdelijk gratis te downloaden uit de Apple App Store. Uitgever EA staat niet bekend om zijn weggeefacties, dus fans van golf moeten zich haasten.

Tiger Woods header iPadTer ere van het PGA TOUR golftoernooi-kampioenschap is Tiger Woods PGA Tour 12 voor een beperkte tijd gratis te downloaden op de iPad. Het golfspel tracht een realistische simulatie van de werkelijkheid te zijn en is positief ontvangen toen het een half jaar geleden werd uitgebracht. Je hebt de beschikking over acht professionele golfers die een balletje kunnen slaan op acht verschillende banen met elk 18 holes.

Naarmate je meer golft in het spel, ontvang je Pro Shop Cash die je kan besteden aan de kwaliteiten en de uiterlijke vertoning van de golfer. Als je dat te langzaam gaat, kun je zelf geld spenderen aan de hulpmiddelen op de green.

Verder kun je spelen tegen Facebook-vrienden waarbij je een ander kunt uitdagen voor een ‘Closest to the Pin’-spelletje. Je moet dan zorgen dat je zo dicht mogelijk bij de pin van een bepaalde hole uitkomt. Tiger Woods PGA Tour 12 head to headHet zoeken van vrienden doe je via Facebook en niet via Game Center. Multiplayer spelen tegen een andere iPad of iPhone is ook mogelijk.

Het is niet precies bekend hoelang Tiger Woods PGA Tour 12 gratis blijft, maar dat het spel kosteloos wordt aangeboden is bijzonder. De uitgever, EA, stunt namelijk wel vaker met tijdelijke bodemprijzen (€0,79), maar maakt zelden een spel tijdelijk gratis. Golffans kunnen zich dus het beste snel in de App Store melden.

Downloaden: Tiger Woods PGA Tour 12 (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2011, 13:37
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.