Golfspel Super Stickman Golf voor iPhone eventjes gratis

Super Stickman Golf is vandaag gratis voor de iPhone en iPod touch. In de golfgame heb je 261 holes en kun je online spelen tegen maximaal drie anderen.

Super Stickman Golf gratis voor iPhone en iPod touchHij was net iets te laat ontdekt voor onze vaste dagelijkse Game-update rubriek, maar misschien is Super Stickman Golf ook wel bijzonder genoeg om in een apart bericht te behandelen. Het vandaag gratis aangeboden golfspel telt maar liefst 261 holes waarop je vanuit een zij-aanzicht kan golfen. Je bepaalt de richting van de bal aan de hand van twee pijltjestoetsen en geeft met de Go-knop aan hoe hard de bal geslagen wordt. Het is natuurlijk de bedoeling alle holes in zo weinig mogelijk slagen af te ronden. Daarbij wordt je geholpen door verschillende power-ups. Super Stickman Golf heeft zelfs een online multiplayer-modus voor maximaal vier personen.

Online spelers kunnen elkaar via Apple’s voorgeïnstalleerde Game Center-functionaliteit vinden. In de multiplayer-modus zijn de slagen van concurrerende spelers real-time in beeld te zien. Elke speler heeft zijn eigen kleur. Degene die een parcours in het minste slagen afwerkt wint, maar als er meerdere spelers zijn die er even veel slagen over doen, dan wint degene die er het minst lang over deed. Dat maakt Super Stickman Golf een hectische en spannende ervaring online.

Het spel heeft echter nog meer om het lijf. De power-ups heten ‘super clubs’ in dit spel en kunnen een bal midden in de lucht laten stoppen of laten plakken aan heuvels en muren. De variëteit in super clubs staat een eerlijke multiplayer echter niet in de weg. Behalve online kun je ook op het lokale Wi-Fi of Bluetooth-netwerk tegen andere spelers met het spel voor de iPhone, iPod touch of iPad spelen. Super Stickman Golf kost doorgaans 2,39 euro en bij vlagen 79 eurocent. Dit is dus het juiste moment het spel op te pikken, nu het even helemaal gratis is.

Downloaden: Super Stickman Golf (tijdelijk gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 21:01
Categorie Games
Onderwerpen game center, golf, multiplayer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.