Vandaag gratis: verslavende Super Stickman Golf

Super Stickman Golf voor de iPad en iPhone is vandaag gratis en biedt een hele hoop plezier voor iedereen die van een balletje slaan houdt. Het biedt 261 holes en een online multiplayer via Game Center.

Super Stickman Golf gratis voor iPadSuper Stickman Golf is absoluut niet het mooiste spel dat verkrijgbaar is op de iPad, maar veel uitgebreider dan deze game is bijna niet mogelijk. Het vandaag gratis aangeboden spel telt maar liefst 261 holes waarop je vanuit een zij-aanzicht kan golfen. Je bepaalt de richting van de bal aan de hand van twee pijltjestoetsen en geeft met de Go-knop aan hoe hard de bal geslagen wordt. Het is natuurlijk de bedoeling alle holes in zo weinig mogelijk slagen af te ronden. Daarbij wordt je geholpen door verschillende power-ups. Super Stickman Golf heeft zelfs een online multiplayer-modus voor maximaal vier personen.

Online spelers kunnen elkaar via Apple’s voorgeïnstalleerde Game Center-functionaliteit vinden. In de multiplayer-modus zijn de slagen van concurrerende spelers real-time in beeld te zien. Elke speler heeft zijn eigen kleur. Degene die een parcours in het minste slagen afwerkt wint, maar als er meerdere spelers zijn die er even veel slagen over doen, dan wint degene die er het minst lang over deed. Dat maakt Super Stickman Golf een hectische en spannende ervaring online.

Het spel heeft echter nog meer om het lijf. De power-ups heten ‘super clubs’ in dit spel en kunnen een bal midden in de lucht laten stoppen of laten plakken aan heuvels en muren. De variëteit in super clubs staat een eerlijke multiplayer echter niet in de weg. Behalve online kun je ook op het lokale Wi-Fi- of Bluetooth-netwerk tegen andere spelers met het spel voor de iPhone, iPod touch of iPad spelen. Super Stickman Golf kost doorgaans 2,39 euro en bij vlagen 79 eurocent. Maar nu het gratis is, is dit hoe dan ook het juiste moment om het spel op te pikken.

Downloaden: Super Stickman Golf (tijdelijk gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2011, 21:11
Categorie Games
Onderwerpen golf, multiplayer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.