Goedkope games op de iPhone: Wild West Pinball, Mecho Wars, Tiger Woods…

Dit weekend zijn weer een hoop games afgeprijsd. Kies uit Let's Golf, Wild West Pinball, Asphalt 4 en nog een aantal andere titels.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mecho warsZondagmiddag: een ideaal moment om eens lekker te ontspannen met een spelletje op de iPhone. De ontwikkelaars komen ons tegemoet met een hoop afgeprijsde games. Bijvoorbeeld Mecho Wars, een game waaraan we eigenlijk nog veel te weinig aandacht hebben besteed. Deze game is afgeprijsd van €3,99 naar €0,79. Het gaat om een rondengebaseerd strategiespel waarbij je je troepen moet aansturen om de vijand te veroveren. Daarbij komt het erop aan je troepen strategisch op het speelveld te plaatsen. Mecho Wars speelt zich af in een ver land, genaamd Divination Deserts. Nog meer oorlogsgeweld vind je in UniWar, een soortgelijke game die nog veel sterker is afgeprijsd: van €5,99 naar €0,79. Dit is een online multiplayer strategiegame voor de iPhone. UniWar heeft 50 kaarten en je kunt tot 20 games tegelijk spelen.

Tipgever Luuc meldt dat de game Wild West Pinball nu gratis te downloaden is. De game kostte aanvankelijk €2,39 maar was de afgelopen weken gaandeweg al steeds verder afgeprijsd. Wild West Pinball is een flipperkast in wildwest-thema, zoals de naam al doet vermoeden. De physics en 3D graphics zijn knap gemaakt, maar de reviewers in de App Store klagen wel dat de game eigenlijk te moeilijk is: je raakt veel te makkelijk de bal kwijt.

lets golfWie flink wat korting wil kan terecht bij Asphalt 4: Elite Racing van Gameloft. Deze racegame kostte eerder €4,99 maar is nu voor €0,79 te krijgen. De prijsverlaging heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Gameloft inmiddels de opvolger Asphalt 5 heeft aangekondigd. Je hebt in Asphalt 4 de beschikking over 28 racewagens en kunt ook via Wi-Fi in multiplayer-modus spelen.

Tenslotte nog een tip voor mensen die niet van gamesgeweld houden maar gewoon lekker ontspannen een balletje willen slaan: Let’s Golf (ook van Gameloft) is eveneens afgeprijsd van €4,99 naar €0,79. Een andere golfgame, Tiger Woods PGA Tour, ging van €7,99 naar €5,49.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 18:21
Categorie Games
Onderwerpen asphalt, game, gameloft, golf, korting, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.