Gneo voor iPhone en iPad combineert takenlijst met agenda

Met universele takenlijst-app Gneo kun je taken indelen op mate van urgentie en zie je in je agenda wanneer er tijd is om taken te voldoen.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Gneo Gneo is de nieuwe takenlijst-vervanger van Any To Do. Het ontwerp van de app is stijlvol en praktisch. Gebruikers kunnen een onbeperkt aantal taken beheren en prioriteren volgens een indeling in vier gradaties, die van “Belangrijk” tot “Dringend” lopen. Ook kun je taken in jouw agenda bekijken zonder de app te verlaten. De app heeft twee belangrijke speerpunten: “Work Canvas”, waar je een duidelijk beeld van je meest dringende taken krijgt, en “Forecast”, die je toont wanneer je tijd tussen afspraken hebt om taken te voldoen. Follow-ups en herinneringen zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Gneo lijstIn Gneo kunnen taken bovendien in meerdere ‘notebooks’ worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan aparte notebooks voor werk, thuis, hobby’s en individuele projecten. Daarnaast kunnen gebruikers herinneringen instellen, notities en bestanden toevoegen, labels bijvoegen om taken te organiseren en taken locaties geven met behulp van Foursquare. Ook integreert Gneo met Evernote, zodat gebruikers notities via cloudopslag kunnen opslaan en bekijken. Er is momenteel nog geen webversie van Gneo, maar daar wordt volgens de ontwikkelaars aan gewerkt.

Al met al is de app fijn in het gebruik, met een heldere interface. Ook het prioriteren van taken in categorieën en taken in lege dagdelen plaatsen is slim bedacht. Met de overdaad aan takenlijsten in de App Store is succes echter geen gegeven. Nog even afwachten dus, of Gneo kan concurreren met grote spelers als Wunderlist. Gebruikers van Any To Do kunnen gratis updaten naar Gneo.

Downloaden: Gneo (€4,99, universeel, iOS 6.0+)

Gneo for iPhone and iPad from Gneo on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 13:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.