Geluidsproblemen Google Chrome voor iOS opgelost na update

Een update voor Chrome voor iOS lost de geluidsproblemen op de iPhone 5 op.

Chrome iOSGoogle Chrome voor iOS heeft een kleine update ontvangen, waarin geluidsproblemen op de iPhone 5 zijn opgelost. De bug zorgde ervoor dat het geluid van afgespeelde media niet via de speakers van de iPhone te horen was, maar enkel via de luidspreker die je tijdens het bellen gebruikt. Omdat deze luidspreker niet het hoge volume kan produceren dat je van de standaard speakers gewend bent, klonken video’s en geluidsbestanden een stuk zachter dan normaal.

De problemen waren volgens Google beperkt tot de iPhone 5. Naast de fix bevat de update ook geen andere toevoegingen of verbeteringen, wat betekent dat mensen zonder iPhone 5 hem kunnen overslaan. Chrome kreeg eerder deze maand ook een update die het mogelijk maakte video’s en audio op de achtergrond af te spelen.

Chrome is Google’s eigen webbrowser voor iOS. Met behulp van een Google-account kun je gegevens tussen de app en Chrome voor je gewone computer synchroniseren. De app heeft wel last van de problemen waar andere iOS-browsers tegenaan lopen: zo kan de app geen gebruikmaken van Apple’s snellere Nitro Javascript-engine en is het niet mogelijk om hem als standaard browser in te stellen.

Downloaden: Chrome (gratis, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2012, 9:34
Categorie Diensten
Onderwerp chrome

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.