Bloederig racespel Carmageddon tijdelijk maar 89 eurocent

Het bloederige racespel Carmageddon is tijdelijk voor maar 89 eurocent in de App Store verkrijgbaar. De game kost normaal 3,59 euro en dateert uit de jaren 90.

CarmageddonHet beruchte racespel Carmageddon is ter viering van de feestdagen tijdelijk in prijs verlaagd. Je betaalt nu maar 89 eurocent voor de game, die normaal gesproken wordt verkocht voor €3,59. Hoe lang de lagere prijs zal gelden is nog niet duidelijk, maar de kans lijkt groot dat je nog een weekje van de actie kunt profiteren: iTunes Connect gaat vandaag tot 28 december dicht, waardoor ontwikkelaars tijdelijk geen prijswijzigingen kunnen doorvoeren.

Carmageddon zal een hoop mensen nog steeds bekend in de oren klinken: het spel verscheen origineel in de jaren ’90 en wist door zijn bloederige aanpak aardig wat ophef te veroorzaken. Carmageddon is een racespelletje waarin je niet alleen tegen je tegenstanders strijdt, maar ook tegen de klok. Het is echter onmogelijk om een race te beëindigen voordat de teller op nul springt. De oplossing: rijd over zoveel mogelijk voetgangers heen om extra seconden op de klok te krijgen.

Downloaden: Carmageddon (€0,89, normaal €3,59, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2012, 10:42
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.