Gamer.nl lanceert iPad-applicatie met HD-video’s

De Nederlandse gamesite Gamer.nl heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarin je video's in HD-kwaliteit kunt bekijken. Ook krijg je toegang tot de artikelen en ruim 9.000 games.

gamer ipadDe Nederlandse gamesite Gamer.nl heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarmee je visueel door het nieuws kunt bladeren. De app was al beschikbaar als iPhone-applicatie maar vanaf de gisteren verschenen versie 2.0 is er sprake van een universele app, die ook geoptimaliseerd is voor de iPad. Gamer.nl legt de nadruk op HD-video’s en veel beeld. Je krijgt vanuit de app toegang tot nieuwsartikelen, video’s, colums en achtergrondinformatie over ruim 9.000 games. Alle video’s van Gamer.nl, zowel trailers als eigen videoreviews, zijn in hoge resolutie te bekijken in de iPad-app.


De Gamer.nl iPad-applicatie is gratis in de App Store te vinden. Meer dan op de website is rekening gehouden met grafische mogelijkheden. Het navigeren is ook intuïtiever gemaakt, zodat je sneller je weg kunt vinden dan op de site. In toekomstige updates van de app komt de mogelijkheid om games te vergelijken en er komt een kiosk met gamemagazines. Bij de lancering van de iPad-applicatie heeft Sanoma twee partners bereid gevonden te adverteren: Electronic Arts en de uitgever van Fallout: New Vegas. Een demovideo van de app is hieronder te zien.

De iPhone-versie van de Gamer.nl applicatie heeft ook een update gekregen, met meer artikelen, push notificaties en de mogelijkheid om te reageren op berichten. De app is ruim 15.000 keer gedownload. Na NU.nl en Autoweek is Gamer.nl de derde titel die Sanoma op de iPad uitbrengt. De volgende titel die op de planning staat is Viva.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.