Gameloft verhuurt iPad met voorgeïnstalleerde games tijdens lange vluchten

Gameloft biedt iPads aan, waarop games voorgeïnstalleerd staan. Ze zijn beschikbaar op lange vluchten, om te beginnen bij het Australische Jetstar. Aanvankelijk staan er 5 games op, later komen er 7 games bij.

real-football-gameloftTijdens een lange vlucht is de kans groot dat je je zit te vervelen. Nog maar wat in een boek lezen? Een filmpje kijken? Gameloft ziet mogelijkheden om de verveelde vliegtuigpassagier bezig te houden, met een iPad volgeladen met games. De eerste luchtvaartmaatschappij die er gebruik van maakt is Jetstar, een Australische maatschappij. Vanaf december krijgen passagiers een iPad mee, waarop aanvankelijk vijf games beschikbaar zijn: Real Football, Shrek Kart, Avatar, UNO en N.O.V.A.: Near Orbit Vanguard Alliance.

Volgend jaar zullen er nog eens zeven titels worden toegevoegd: GT Racing: Motor Academy, Brain Challenge, Blokus, Ironman 2, Let’s Golf 2, The Settlers and Asphalt 5. Het past in Gameloft’s filosofie om games beschikbaar te maken voor een zo’n breed mogelijke doelgroep. Dat blijkt ook wel uit het aanbod dat Gameloft uitbrengt: dat bestrijkt een breed terrein en ze liften regelmatig mee op het succes dat andere ontwikkelaars al met een bepaald gamegenre hebben. De passagiers van Jetstar kunnen de iPad huren voor 10 tot 15 Australische dollard. Ze zijn alleen beschikbaar op vluchten van 2 uur of langer. Nu maar hopen dat de persoon die vóór jou de iPad heeft geleend, niet zodanige topscores heeft gezet, dat er niets meer aan is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2011, 12:39
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft, idisk, mobileme, muziek, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.